Retourneren en herroepingsrecht

Hieronder vind je alle informatie over het retourneren van producten en herroepingsrecht.

 

Beschik ik over een herroepingsrecht?

Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, helaas niet over een herroepingsrecht.
De producten van Fotolatendrukken.nl zijn namelijk uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde/maatwerk producten gaat. Producten zoals ophang accessoires vallen hier niet onder.

 

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Mocht je echter niet tevreden zijn over het eindresultaat van je bestelling (bijvoorbeeld door een beschadiging of ander defect), zijn wij ten alle tijden bereid om te kijken of er een een gepaste oplossing mogelijk is. Echter is het afhankelijke van de oorzaak aangezien dit om gepersonaliseerde fotoproducten gaat.

  • Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice via klantenservice@fotolatendrukken.nl. Graag duidelijke foto’s meesturen van de beschadiging of ander defect. Zo kunnen wij sneller opzoek naar de juiste oplossing.
  • Na ontvangst van je klacht ontvang je binnen 1-2 werkdagen een reactie.
  • Mocht het nodig zijn om het fotoproduct terug te sturen, dan ontvang je van de klantenservice de vervolgstappen toe gestuurd.

In het verlengde van het herroepingsrecht is er geen bedenktijd van toepassing. Normaliter is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand.
Producten die niet onder gepersonaliseerd of maatwerk vallen kunnen altijd binnen 14 dagen retour gestuurd worden.
Hieronder vallen verschillende accessoires en ophangsystemen.