Veelgestelde vragen

Je kan jouw foto op 2 manieren uploaden. Nadat je jouw keuzes hebt gemaakt in de productconfigurator krijg je meteen de melding om jouw foto te uploaden. 
Je kan eventueel ook nog later in het winkelmandje jouw foto toevoegen aan je bestelling. 

Je hoeft bij Fotolatendrukken jouw foto niet bij te snijden. 
Je upload jouw foto in de productconfigurator. Hierna controleren wij jouw foto op de juiste resolutie en zetten wij hem op het juiste formaat zodat we zeker zijn van de juiste kwaliteit. 

Bij sommige producten kun je voor boorgaten kiezen o.a. bij een Foto op paneel.
Houdt er rekening mee dat de boorgaten voor de afstandhouders minimaal 10mm moeten zijn.  

Bij sommige producten zoals foto op hout en foto op canvas zitten er standaard gratis ophang ouders bij. Bij andere fotoproducten voegen wij deze niet standaard toe om iedereen hier een eigen keuze aan te geven. Bij accessoires kun je kiezen voor afstandhouders, sterke Tesa powerstrips of voor een blind ophangsystemen. Zo bieden wij alle keuzes aan en komen wij zo dicht mogelijk bij jouw wensen. 

Wat vervelend om te horen. als u binnen een paar uur nog niks heeft ontvangen, controleer dan even je spam. Mocht de bevestiging hier ook niet instaan stuur ons dan een mail of vul hier ons contact formulier in. 

Mocht er nu per ongeluk toch wat fout/kapot zijn gegaan met jouw bestelling. Stuur ons dan een mail met daarin jouw ordernummer en met een foto van de beschadiging. Zo kunnen we jou zo snel mogelijk helpen met te kijken naar de juiste oplossing.